Design

Hos Solution Team har vi vores gang hos mange forskellige virksomheder, og vi har igennem mange år samlet på gode kunder. Vi er stolte over her at præsentere et udpluk af de hjemmesider, vi har sat op.

2016-03-15_12-06-08

Gymnastikforeningen Gefion: En hjemmeside med masser af indhold og mulighed for at interagere. Der er kalendersystem, så man kan følge med i begivenheder, der er integreret sociale medier, nyheder fra Facebook og Instagram og en blogside med mulighed for blogindlæg, faste nyheder og breaking news. Målet var at gøre siden til et samlingspunkt, hvor foreningens medlemmer kan finde den nødvendige information om arrangementer, hold, tilmelding, generel information m.m.

2016-03-15_12-06-08

Styrket læring: En dejlig, sjov og lærerig blogside med masser af spændende ting at læse. Brugen af store billeder og inddeling af emner skaber sammenhæng mellem det du læser og ser.

2016-03-15_12-06-08

Intopraphic: En stilistisk side med masser af luft og pang, der skaber fokus på det fremstående indhold. Hjemmesiden er opbygget med lange scrollsider, der skaber et flow og en inddeling af indholdet, så hver sektion fremstår klart og tydeligt.

2016-03-15_12-06-08

Boenkransekage: En sød og lækker webshop med et væld af spændende produkter og med mulighed for både bestilling af gavekort og inklusion af rabatkuponer. Siden er inddelt med både webshop og profilbeskrivelse.

2016-03-15_12-06-08

ComputerCamp: En super stilren og moderne side med en forside opbygget med infinit-scroll, videobanner og nyhedsfeed. Siden er inddelt i store adskilte områder, så det er let at se, hvilke elementer der hører til hvor.

2016-03-15_12-06-08

Mentoriet: En brugervenlig side med formålet at gøre det så let for de besøgende at finde rundt som muligt; bl.a. ved brug af billeder og tekst.

2016-03-15_12-06-08

Raun-Entreprise: En simpel stilfuld side med fokus på at fremvise Raun-Entreprises tidligere håndværk, opbygget med en let forsidenavigation og et stort galleri.

2016-03-15_12-06-08

Scandiwear: En smart stilren side med fokus på at fremvise Scandiwaers udvalg af tøj og beklædning, opbygget med en let forsidenavigation og et stort slideshow.

2016-03-15_12-06-08

Bekuhlmann: En stilren og fokuseret webshop kombineret med de mest populære sociale medier og blogelementer for at skabe nærkontakt til kunderne.

2016-03-15_12-06-35

Oasen2720: En hjemmeside med et specielt udviklet eventsystem, så Oasen har mulighed for at koordinere deres bar- og restauranttilbud med events arrangeret af kulturstationen.

2016-03-15_12-06-51

FRB Skilte: En hjemmesideløsning med stil, der benytter sig af tidens stilistiske infinit-scroll funktion. På den måde sikres en mere sammenhængende præsentation af FRB Skilte som virksomhed.


Samarbejde giver det bedste resultat

For os er det vigtigt, at udarbejdelsen af en hjemmeside altid foregår som et samarbejde mellem jer og os. Uanset om det drejer sig om opdatering, redesign eller etablering af en helt ny hjemmeside, foregår arbejdet i en dialog mellem jeres behov og vores tekniske viden. På den måde sikrer vi sammen et resultat, som både I og vi kan være stolte af.

Den røde designtråd

Vi arbejder ud fra målet om at skabe en rød designtråd gennem hele den visuelle profil, så alt fra jeres hjemmeside og jeres sociale medier til visitkort, logoer og arbejdstøj matcher. På den måde sikrer vi sammen et stærkt visuelt udtryk, så jeres virksomhed står stærkere på alle platforme.

Vi designer hovedsageligt i WordPress, et system der bruges over hele verden, og som gør det let for både jer og os at lægge billeder og tekster op på siden.

Lad os hjælpe dig

Trænger jeres hjemmeside til et redesign? Eller har I brug for en helt ny platform? Ring eller send en besked via vores kontaktformular og lad os sammen finde den løsning, der matcher jeres behov.

Få løst jeres IT-problemer

Kontakt os via kontaktformularen

Nyheder

Ny medarbejder og nye tiltag

Solution Team byder jer velkommen tilbage fra sommerferien. Vi håber I har haft det godt i sommervejret. Vi har dog... læs mere