CLOUDvault – Backup

Med CLOUDvault får du en komplet sikkerhedsløsning – eller du kan udvælge de separate services, som understøtter dine behov. I nedenstående CLOUDvault-hjul har vi nedbrudt kompleksiteten og opstillet et overblik over den alsidighed, CLOUDvault tilbyder inden for databeskyttelse og management. Hjulet er delt op efter de overordnede produktområder i CLOUDvault, hvor der indenfor hvert område er forskellige løsninger – alt efter hvor mange ekstra muligheder og funktioner, du har brug for. I yderste ring finder du nogle af de mange udbydere og producenter, som CLOUDvault understøtter.

Lad os hjælpe dig

Har I brug for en bedre løsning til backup af jeres data? Send en besked via vores kontaktformular og find ud af, hvilke backup-løsninger vi kan tilbyde.

Solution Team samarbejder med CLOUDvault.

Få løst jeres IT-problemer

Kontakt os via kontaktformularen

Nyheder

Fem eksempler på dårlig brugervenlighed

Konkurrencen er stor på nettet, og dine brugere har travlt. Derfor er det vigtig ikke at skræmme dine brugere væk. Vi giver her vores bud på de fem største årsager til, at dine brugere smutter for hurtigt.   1. Siden er for langsom Som nævnt er dine brugere travle. De er vant til hurtige applikationer, hjemmesider med kort latens tid samt adgang til information på ingen tid. Så hvis din hjemmeside tager lang tid om at indlæse, så er dine bruger væk med det samme.   2. Ikke optimeret til mobilen Som vi... læs mere