Office 365 konsulent med udviklergen 

Kategori: Information Udgivet: 21. august 2019

Vi søger en kollega til Microsoft Office 365 teknologier med fokus på Teams, SharePoint Online, Flow og PowerApps til at bygge forretningsløsninger som benytter Microsoft Cloud teknologierne til at understøtte vores kunders ønsker til en moderne arbejdsplads.  

 

Dine arbejdsopgaver

I samarbejde med de øvrige konsulenter, udviklere og designere tilknyttet Solution Team vil dine daglige arbejdsopgaver primært være at udarbejde forretningsløsninger der skaber værdi for vores kunder på Office 365 platformen med følgende teknologier: Teams, SharePoint Online, Flow, PowerApps, PowerShell, .NET. 

Udarbejde Office 365 løsningsdesign, implementering og dokumentation, sparring med kunden i forhold til at skabe værdi gennem rådgivning og teknologi samt deltagelse i og ansvarlig for pre-sales aktiviteter. 

 

Vi tilbyder

Solution Team er en virksomhed i vækst. En lille virksomhed – men med store ambitioner. Vi har eksisteret i 20 år og arbejder med support af arbejdspladser og servere, udarbejdelse af intranet – og internetløsninger på Office 365 platformen med SharePoint Online og Teams. Vi leverer ydelser som konsulentbistand, udvikling og rådgivning til små og mellemstore danske virksomheder inden for både det private og det offentlige. 

 

  • En dynamisk og spændende arbejdsplads  
  • Faglig og personlig udvikling 
  • Stor grad af frihed og masser af ansvar 
  • Gode og fleksible ansættelsesforhold 
  • Oplæring/certificering efter behov 
  • Grundløn efter kvalifikationer samt bonusordning  

 

Arbejdsstedet vil være på vores kontor på Fjeldhammervej 17A, Rødovre, og hos vores kunder i København og omegn. Der kan derudover også være mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage.  

 

Om dig

Du er uddannet datamatiker, webudvikler, cand.it eller tilsvarende. Hvis du har praktisk erfaring med opsætning af IT-udstyr og en bred generel viden om software og hardware er det et plus, men ikke et krav.  Vi forventer du kender følgende Microsoft teknologier: Office 365, Azure, Windows computer/servere, mobile enheder, SharePoint, Flow, PowerApps, SQLOutlook/ExchangePowerShell og .Net 

 

Vores medarbejdere har en gennemsnitsalder på omkring 35 år, så du kommer til at indgå i et ungt og dynamisk miljø, hvor der lægges vægt på en afslappet omgangstone. Som person er du udadvendt og positiv. Du er selvstændig og er ikke bange for at tage ansvar. Derudover taler du flydende dansk, og kan også begå dig skriftligt på dansk. Har kørekort til bil. 

 

Samtidig har du en høj grad af faglig stolthed og grundighed. Du har interesse og talent for elegante løsninger – men du kan også arbejde resultatorienteret, når dette kræves. Du har lyst til at udforske og udfordre nye teknologier på egen hånd og sammen med andre. 

 

Du deler vores opfattelse af, at gode resultater opnås gennem holdarbejde. Du er god til at samarbejde med andre og ikke bange for at trække på dine kollegaer eller dele din viden med dem. Du er vant til at tænke i større sammenhænge og du kan tænke ”Best Practice” og kvalitet ind i løsningerne inden de sættes op. 

 

Det praktiske

Du er velkommen til at ringe for at høre mere om stillingen og mulighederne hos Meik Børner, tlf. 71 99 06 06. Ansøgning med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse vedlagt kopi af eksamensbeviser og relevante referencer sendes hurtigst muligt til Meik Børner på e-mail: job@solutionteam.dk.
 

Med venlig hilsen

Dine forhåbentlig kommende kollegaer 

 

Læs hele stillingsopslaget

Del indlægget