Kollega til at håndtere webdesign, markedsføring og kommunikation søges

Kategori: Information Udgivet: 1. august 2019

Vi søger en kollega til at håndtere vores kunders og internt webarbejde som består af webdesign, markedsføring, SoMe samt kommunikation. Stillingen er 37 timer pr. uge.

Dine arbejdsopgaver

I samarbejde med de øvrige konsulenter, udviklere og designere tilknyttet Solution Team vil dine daglige arbejdsopgaver primært være: Ansvarlig for Solution Teams hjemmesider (WordPress) ved at udarbejde og vedligeholde indhold samt SEO, lave ny tiltag, skrive indlæg til sociale medier, diverse grafiske opgaver (Adobe suiten), udarbejde præsentationsmateriale i form af flyers, merchandise osv. og intern kommunikation.

Du vil deltage i vores daglige opgaver og projekter hos kunder, vedrørende web, grafik og kommunikation. Det betyder, at du har styr på mulighederne inden for webfunktionalitet, webdesign, webformidling og SoME. Har erfaring med udviklingsprocesser, hvor mange parter ofte skal samarbejde og inddrages i beslutningerne undervejs, internt som kunder.

Vi tilbyder

Solution Team er en virksomhed i vækst. En lille virksomhed – men med store ambitioner. Vi har eksisteret i 20 år og arbejder med IT support af arbejdspladser og servere, udarbejdelse af intranet- og internetløsninger. Vi leverer ydelser som konsulentbistand, udvikling og rådgivning til små og mellemstore danske virksomheder inden for både det private og det offentlige.

Du kan få:

  • En dynamisk og spændende arbejdsplads
  • Faglig og personlig udvikling
  • Stor grad af frihed og masser af ansvar
  • Gode og fleksible ansættelsesforhold
  • Oplæring/kurser/certificering efter behov
  • Startløn kr. 21.000 + bonus + Tillæg efter kvalifikationer

Det praktiske

Du er velkommen til at ringe for at høre mere om stillingen og mulighederne hos Meik Børner, tlf. 71 99 06 06. Ansøgning med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse vedlagt kopi af eksamensbeviser og relevante referencer sendes hurtigst muligt til Meik Børner på e-mail: job@solutionteam.dk.

Se hele stillingsopslaget.

Del indlægget