Første gang i BNI

Kategori: Information Udgivet: 9. oktober 2017

Blog Banner oktober 2017 - BNI medlemmer

I torsdags var jeg med Meik til mit første BNI møde.
Målet. At opleve hvordan en af hverdens største netværksgrupper mødes med hindanden i de tidlige morgentimer og hvad de får ud af det.

Lidt om BNI
BNI Hvidovre er en gruppe af 13 selvstændige der hjælper hinanden med at finde arbejde på kryds og tværs af deres forskellige netværk og brancher. De mødes hver uge kl. 6:45 inden arbejdsdagen begynder for at netværke med hindanden.

Det program BNI arbejder efter, er udviklet af BNI – Business Network International. BNI skaber vækst for sine business partnere gennem personlige kontakter og anbefalinger. Sidste år formidlede de forretning til hinanden for 387 millioner kr.! BNI er verdens største og mest succesfulde organisation inden for området med mere end 170.000 business partnere i 60 lande. BNI er unik, fordi der kun kan være en repræsentant fra hver branche i hvert team. Pladserne bliver besat efter først til mølle-princippet.

Du kan læse mere om BNI på www.bni.as

Så hvad fandt jeg ud af?
Menneskerne og morgenmaden er fantastisk. Stemningen er frisk og folk er åbne og interesseret i at skabe de bedste muligheder for hindanden. Efter en runde hvor alle fortalte omkring deres ugentlige succeshistorie fik jeg 60 sekunder til at præsenterer mig selv og fortælle om min rolle i Solution Team.

10 minutter
Da alle havde fortalt, havde Solution Team gulvet i 10 minutter til at vise vores virksomhed frem.
Vi havde forberedt en præsentation af hvordan en Office 365 løsning kan skabe et sammenhængende arbejdsmiljø helt fra første gang man logger ind på sin arbejdscomputer. Med Single Sign On og Office Online portalen kan man med sin mail tilgå alle de programmer som man kunne have brug for i løbet af dagen.

Sende mails igennem outlook online

Dele filer igennem Sharepoint

Arbejde i samme dokument mellem flere personer

Oprette mødeindkaldelser i sin kalender

Logge ind på sin hjemmeside og dele et blogindlæg

Et enkelt login til at tilgå de andre punkter

Alt i alt, en herlig morgen med mennesker der forstår det at netværke.

Del indlægget