Kom til gæstedag hos BNI

Kategori: Information Udgivet: 30. august 2017

Blog banner med BNI medlemmer
Som en del af BNI Hvidovre har Meik en del kontakt med andre selvstændige i Rødovre og omegn.

Det er også derfor han godt kunne tænke sig at inviterer dig med til BNI Hvidovres Gæstedag d. 14 september.
Så er du klar til at mødes i Hvidovre hver torsdag mellem 6.45 og 8.30 hvor der over en dejlig morgenmad udveksles referencer som ender ud i nye kunder og potentielle samarbejdspartnere.

BNI Hvidovre er en gruppe af 13 selvstændige der hjælper hinanden med at finde arbejde på kryds og tværs af deres forskellige netværk og brancher.

Det program vi arbejder efter, er udviklet af BNI – Business Network International. BNI skaber vækst for sine business partnere gennem personlige kontakter og anbefalinger. Sidste år formidlede vi forretning til hinanden for 387 millioner kr.! BNI er verdens største og mest succesfulde organisation inden for området med mere end 170.000 business partnere i 60 lande. BNI er unik, fordi der kun kan være en repræsentant fra hver branche i hvert team. Pladserne bliver besat efter først til mølle-princippet.

Du kan læse mere om BNI på www.bni.as

BNI Hvidovre vil sørger for at du får en god oplevelse. Der bliver sørger for morgenmaden, så du skal blot møde op med godt humør og en stak visitkort og få en god oplevelse. Det er gratis og helt uforpligtende at deltage på mødet.

Er du interesseret og vil gerne tilmeldes, så kontakt Meik på følgende:
meik.boerner@solutionteam.dk eller tlf. 60 68 34 35.

Information:
Dag: Torsdag d. 14. september
Kl.: 6:45 – 8:30
Sted: Café Victoria, Hvidovrevej 261, 2650 Hvidovre

Del indlægget