Nyt ansigt hos Solution Team

Kategori: Nyheder Udgivet: 18. januar 2017

temp_support_2

Vi udvider! Vi tilpasser os vores kunders behov og styrker vores tilbud til hjemmesideløsninger. Derfor kan vi i dag præsentere en ny medarbejder:

Anders Lauridsen – Multimediedesigner studerende
Anders er i fuld gang med sin Multimediedesigner-uddannelse på CPH i Lyngby og har fået en plads hos os. Her får han rig mulighed for at arbejde hands-on med hjemmesider, dokumentation og med udviklingen af nye spændende projekter.

Overvejer du at opdatere eller forny din hjemmeside, så giver Solution Site værktøjerne til at etablere og vedligeholde en professionel og dynamisk hjemmeside. Vi tager udgangspunkt i kundens behov og arbejder tæt sammen med kunden om den helt rigtige løsning. Vi hjælper med at identificere målgrupper, klarlægge målsætning og informationsniveau samt anviser løsninger. Når hjemmesiden skal udarbejdes går vi – alt efter behov – ind og hjælper med oprettelse og opbygning af hjemmesiden. Efterfølgende kan vi hjælpe til med udbygning og vedligehold af siden.

Ring (+45 7199 0606) eller udfyld vores kontaktformular, og hør mere om jeres muligheder med design af hjemmeside. Så kan vi sammen finder den løsning og pris, der bedst matcher jeres behov.

Del indlægget