20 år med Solution Team

Kategori: Nyheder Udgivet: 6. januar 2017

blog_banner_von3
20 år med Solution Team
I disse dag fejrer vi, at Solution Team har været en aktør på det danske IT-marked i 20 år. Fra den spæde start i januar 1997 til nu, har det vigtigste for os været, at vores kunder altid har fået en personlig service.

Verden har ikke stået stille i de sidste 20 år, det har Solution Team heller ikke. Vi er vokset både i antal medarbejdere og i størrelsen af vores opgaver. Men vi holder fast i, at kunden skal være tæt på os, og at løsningerne er skabt i fællesskab. Vi tager stadig ud til kunderne og løser opgaver der, men har lige så tit kunden siddende hos os på vores kontor i Rødovre. Denne arbejdsform vil vi fortsætte med.

I dag løser vi primært opgaver inden for hjemmesideopsætning, Office 365 og en kombination af IT-løsninger og -support. Vi har en fast stab af medarbejdere, men har også et netværk af eksterne specialister, som vi knytter til projekter, når der er behov for det.

I år vil vi her i Solution Team arbejde på endnu bedre service for vores kunder. Vi har udvidet medarbejderstaben og satser på et tættere samarbejde med vores faste leverandører af IT-løsninger. Som noget helt nyt, kaster vi os ud i at afholde morgenmøder med spændende nyheder. Allerede den 17. januar kan man høre om Office 365, KeepIt, Ant Text samt andet godt, der kan gøre din IT-hverdagen nemmere. Vi håber at se nye såvel som gamle kunder og kontakter her. Er dagen booket til noget andet, så kan man løbende følge med i vores aktiviteter her på siden.

Ønsker du at deltage, så udfyld nedenstående kontaktformular eller send os en mail på info@solutionteam.dk med navn, virksomhed og telefonnummer. Der er begrænset antal pladser så vi kører efter ”først til mølle”.

Lidt om de forskellige produkter:
Office 365 – Er en af de mest anvendte kontorprogrampakker i verden. Pakken indeholder alt fra Word til mails i Outlook og det er denne pakke mange virksomheder benytter i deres dagligdag.

Ant Text – Er et super godt program til dig der sender mange standardmails. Med Ant text kan man nemlig let og elegant lave skabeloner i Word, som kan lægges direkte over i ens mail, så man ikke behøver at starte fra bunden hver gang man skal lave en ny mail eller kampagne.

KeepIt – Er en ekstra beskyttelse af al den information som man har i ens Office 365 og generelt på ens computer og mobile enheder. Det er et backupsystem der gør din hverdag mere sikker.

MS Ignite 2016 – Er en af Microsofts største konferencer, hvor de inviterer deres partnere med til et kig ind i hvad fremtiden inden for digitale løsninger og produkter vil bringe. Meik fra Solution Team var med og vil dele med jer, hvad I kan forvente af tiltag fra Microsoft i den nærmeste fremtid.

Del indlægget