På gensyn

Kategori: Nyheder Udgivet: 27. oktober 2016

Praktikant Christian
Så blev det endnu en gang tid til at tage afsked med en af vores dygtige praktikanter. Vi skal i dag sige tak for denne gang og forhåbentlig på gensyn til Christian Østerbye der har været i praktik hos os siden sommerferien og nu skal til at skrive sin hovedopgave.

Vi har haft stor glæde af Christian og hans gå på mod i at prøve nye ting. Hans arbejde på vores nye bookingsystem plugin til WordPress, som kan ses i aktion på k19svenner.dk/hytteudlejning/, har været super lærerigt for både ham og os.

Nyt Bookingsystem

Booking systemet er sat op så man selv kan vælge hvad det er man har lyst til at leje ud, og der er mulighed for at leje både halve og hele dage. Et automatisk email svar system der notificerer udlejer og lejer når en bestilling er blevet registreret gør det nemt for både udlejer og lejere at finde ud af hvor langt man er i booking processen. Alt i alt en god start på et system vi er glade for at have haft Christian til at arbejde på.

Vi ønsker Christian alt held og lykke med sin opgave og håber på at se ham igen i fremtiden!

Del indlægget